Tilbygning i Aabybro

Kender du følelsen af, at dit hjem trænger til mere plads? Drømmer du om en tilbygning til familiens voksende behov? Hos Thomas Aaby Tømrer og Ejendomsservice ApS forstår vi dine ønsker og står klar til at gøre dem til virkelighed. Vi tilbyder tilbygning i Aabybro og Nordjylland, og kan hjælpe dig med at skabe flere kvadratmeter. Måske mangler du et ekstra rum til at udfolde dine interesser, eller måske har din familie fået et ekstra medlem, og et børneværelse er derfor nødvendigt. 

Vi dækker hele Nordjylland

Der er mange grunde at du kunne have brug for en tilbygning, og uanset hvad står vi klar til at hjælpe - både til erhverv og til private. 

  • Nye værelser
  • Udbygning af køkken
  • Udbygning af badeværelse 
  • Bryggers
  • Udestue
  • Læmur til terrasse 

Energivenlige tilbygninger

Det gode ved en tilbygning er, at man starter helt fra bunden - du får derfor muligheden for at designe dele af bygningen, lige efter dine ønsker. Vi har altid i mente, at lave energivenlige tilbygninger, så din boligs helheds isolering bliver forøget. Udover at du får muligheden for at gøre din bolig mere energivenlig, kan vi med vores tilbygning i Aabybro og Nordjylland også lade dig nyde godt af følgende fordele:

  • Øget boligareal 
  • Forøget ejendomsværdi
  • Bedre udnyttelse af grunden

Har du en stor grund, kan en tilbygning hjælpe med at udnytte din eksisterende plads langt bedre. I stedet for at flytte til en større ejendom kan du blive i dit nuværende hjem og tilpasse det til lige præcis dine behov. Får du en tilbygning, og derved et større boligareal, vil du også hurtigt opdage at din ejendomsværdi skyder i vejret. Har du ikke meget plads på din grund, skal du ikke frygte. Vi har erfaring med at arbejde på lidt plads, og sørger for at udnytte dine kvadratmeter bedst muligt. 

Eksklusiv tilbygning til Hus 

Vores eksklusive tilbygnings løsninger er skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov og ønsker. Uanset om du ønsker en ekstra stue, et større køkken eller et luksuriøst hjemmekontor, kan vi realisere dine drømme om mere plads og komfort.

Drømmer du om at udvide dit parcelhus? Vores tilbygninger er designet med fokus på at bevare den eksisterende arkitektur og skabe en harmonisk forlængelse af dit hjem. Skab mere plads uden at ofre charmen ved dit elskede parcelhus.

Vi er eksperter i at tilføre moderne tilbygninger til ældre huse. Bevar charmen ved det gamle, samtidig med at du nyder fordelene ved moderne komfort. Lad os skabe en tilbygning, der respekterer husets historie og samtidig opfylder dine moderne behov.

Hvad koster en tilbygning?

Hos Thomas Aaby Tømrer og Ejendomsservice ApS forstår vi vigtigheden af transparente priser. Vores tilbygningsprojekter er ikke kun af høj kvalitet, men også overkommelige. Få en tilbygning til hus, der passer til dit budget, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Prisen på en tilbygning varierer rigtig meget, ud fra forskellige faktorer. Det kommer helt an på omfanget af projektet, og dine ønskede materialer. Er du interesseret, sørger vi for at gå i dialog med dig, og giver dig et tilbud du kan forholde dig til - helt uden nogle skjulte omkostninger. 

Lad os hjælpe dig med at bygge din tilbygning

Har du spørgsmål eller ønsker du at starte dit tilbygningsprojekt? Kontakt os nu! Vi er klar til at lytte, rådgive og gøre dine ideer til virkelighed. Kontakt os via mail tomrerthomasaaby@gmail.com eller telefonisk 29 99 97 91. Lad os sammen skabe det hjem, du altid har drømt om!

Kontakt os her